Your browser version is outdated. We recommend that you update your browser to the latest version.

Ozbi Diskografi

2006 - Kaos - Patronlara Saygı Göster Part 2 ( LP )

2007 - Kaos - Atış Serbest ( EP )

2007 - Kaos - The Nah ( Single )

2008 - Küfürbaz ( LP )

2010 - Kaos - Raptape ( LP )

2010 - Laneth ve Ozbi - Küfürbaz Kötü Adam ( LP )

2011 - Sokak,Sanat ve Zanaat ( LP )

2012 - Ağır Roman Yeni Dünya Dizisi için ''Kalk'' isimli şarkı 

2013 - Asi (Gezi Parkı Direnişi için hazırlanmış şarkı)

2013 - Kazulet (Single)

2013 - Halam Geldi Film Müziği ''13 Yaşında’'

2014 - Halk Edebiyatı ( LP )

2015 - Kim? ( ‘’Git Başımdan’’ film müziği )

2016 - Rakılı Live 1. Seri ( Solist,Söz Yazarı&Prodüktör)

2017 - Kalbine Sor (Single)

2017 - Bahar Yanmadan Gel(Single)

2017 - Rakılı Live 2.Seri (Solist,Söz Yazarı&Prodüktör)

2018 - Olmazlara Yandım - Kaybedeler Kulübü Yolda Soundtrack (Prodüktür, Söz yazarı & Solist)

2018- Hadi Gittik (Single)

2018 - Serserilik ve Şiir (LP)